Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor Samsunspor en fazla harcayan takım kadar iddialı - Yılport Samsunspor Haberleri

        PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde kampta olan Samsunsporlu futbolcuların yeni sezon çalışmaları ve hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Korukır, "İlk etapta yoğun bir idman programını geride bıraktık. Şuan ikinci kampımızdayız. Bu arada hem elimizde ki mevcut kadroyu hem de A takıma çağırdığımız genç oyuncuların performanslarını görme imkanı bulduk. Çok yoğun çalışıyoruz. Ligimizde belki de en çok çalışan takımız. Çalışmak zorundayız. Gençlerimizin kuvvetlenmesi lazım. Transfer yasağımız var.

        Ama mevcut kadroyu maksimum kullanmalıyız. Bu ligde en fazla para harcayan takım ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız. Balıkesirspor'la hazırlık maçı yapacağız. Kadromuzun geldiği nokta ne bunu bu maçta göreceğiz. Kadromuzda genç oyuncularımız var. Ben her zaman gençlere önem veriyorum. Hiçbir zaman genç oyuncu ya da tecrübe oyuncu diye ayrım yapmıyorum. Genç de olsa tecrübeli de olsa kim çok çalışırsa kırmızı beyazlı formayı o alır" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ