Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jardim: "Şanslar yüzde 50, yüzde 50" - Futbol Haberleri

        Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçı şöyle değerlendirdi:

        "İki çok iyi takımın maçıydı. Her iki takım da 3-4 pozisyon buldu. Fenerbahçe daha etkiliydi o yüzden galip bitirdi. Sonuçtan memnun değilim ama bu sadece ilk devre diye düşünüyorum. Monaco'daki maça iyi hazırlanacağız.Fenerbahçe'yi biliyoruz, bu maçta çok seyirci yoktu. Burası çok daha kalabalık ve çok daha gürültülü oluyor. Bunu bildiğimiz için iyi hazırlandık. Takımım gafil avlanmadı. İlk 5 dakikada çok fazla pres oldu ama düştü. İkinci yarıda da böyle 5 dakika yoğun pres oldu ama geçti."

        "ŞANSLAR YÜZDE 50, YÜZDE 50"

        "Türkiye'de oynamayı seviyorum, taraftarların tutkusunu görüyorum ve bunu seviyorum. Şimdi yarıya geldik. Şanslar yüzde 50, yüzde 50. Şu an bir favori yok, bir 90 dakikadaha oynayacağız ve sonuca bakacağız.Fenerbahçe'de önemli oyuncular, Fernandao, Emenike, Josef de Souza var, Skrtel, Kjaer. Hepsini biliyoruz, tanıyoruz. Fenerbahçe çok iyi takım ama ve bizim de oyuncularımız da çok iyiler, hırslılar ve kazanmak istiyorlar."

        BASIN TOPLANTISI

        Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Jardim, Fenerbahçe'nin daha etkili olarak kazandığını vurguladı.

        Maçta 3-4 net pozisyona girdiklerini aktaran Portekizli teknik adam, "Fenerbahçe bizden daha etkili oldu ve bu yüzden maçı kazandı. Sonuçtan memnun değilim. Bu sadece ilk devreydi. Monaco'daki maçta üst tura çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Rakibimizi iyi tanıyorduk. Çok fazla seyirci de yoktu bu maçta. Normalde çok daha fazla seyirci ve gürültü oluyordu." ifadelerini kullandı.

        Tur şansını da değerlendiren Jardim, "Turun yarısına geldik. İki takımın da şansı yüzde 50. Favori yok. Bir 90 dakika daha var." dedi.

        Jardim, Beşiktaş'ın Monaco'nun Kolombiyalı forveti Radamel Falcao'yla ilgilendiğine yönelik gelen bir soru üzerine, "Ben bizde kalmasını isterim. Kendisini çok seviyorum. Çok üst düzey ve kaliteli bir oyuncu. Sadece Türkiye değil, İspanya ve İngiltere'den de takımlar onu istiyor. Benim ona bu sezon ihtiyacım var." cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ