Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Salih Uçan: "Soyunma odasında konuştuk..." - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Monaco'yu 2-1 mağlup ettiği maç sonrası Salih Uçan, Ertuğrul Taşkıran ve Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. İşte oyuncuların sözleri:

        SALİH UÇAN: "SOYUNMA ODASINDA KONUŞTUK"

        "Biz daha iyi oynadık. Özellikle ilk yarı duran toptan bir pozisyon bulduk, gol olabilirdi. İlk yarı 2-0 yapabilirdik. Golü bulduktan sonra talihsiz bir gol yedik. Soyunma odasında konuştuk. Kendi evimizde oynuyoruz ve kazanmamız gerekiyor. O yüzden bugün kazandık ve deplasmandaki maç için önemli bir avantaj elde ettik. Deplasmanda oynayacağız ve kontrollü oynamamız lazım. İnşallah turu atlamak istiyoruz.Roma'da daha çok maç oynamak isterdim. Ama oynadığım her maç iyi oynadım. Artık Fenerbahçe'deyim. Bugün de kendime göre iyiydim. İlk maçımı iyi geçirdim."

        ERTUĞRUL TAŞKIRAN: ''GEÇİCİ KALECİ OLMAK İSTEMİYORUM''

        "Pozisyonlar bulduk ama iki tanesini değerlendirdik. Skor çok önemli ama skordan daha önemli bir mesaj verdik takım olarak. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu maçın ikinci ayağı var. Bu turu ve önümüzdeki turu geçmek istiyoruz. Ben burada geçici, sakatlıklardan dolayı kaleye geçen adam olmak istemiyorum. Kaleyi almak istiyorum."

        OZAN TUFAN: "EMENİKELİDERLİĞİ ÜSTLENDİ"

        "Tabii öncelilkle yoğun bir kamp sürecimiz vardı. Yeni gelen futbolcularımız adaptasyon sürecini çabuk atlattı ve galip geldik mutluyuz. İyi başladık hatalı bir gol yedik. Emenike'ye büyük rol düştü, liderlik üstlendi. Şimdi deplasmandaki maçımızı düşünüyoruz taraftarlarımıza teşekkürler."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ