Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Gönül: "Aradığım huzuru buldum" - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT - CEM AKYÜZ

        Sancılı bir sürecin ardından 9 sezon formasını giydiği F.Bahçe’den, Beşiktaş’a gelen Gökhan Gönül, uyum sürecini çabuk atlattı.

        Önceki gün kötü hava şartları nedeniyle yarıda kalan Hoffenheim karşılaşmasıyla birlikte ilk kez Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçiren deneyimli oyuncu, Avusturya kampında başkan Fikret Orman ve basın sözcüsü Metin Albayrak ile bir mini bir sohbet gerçekleştirdi.

        Gökhan’a Beşiktaş günlerinin nasıl geçtiğini ve uyum sorunu çekip çekmediğini soran Orman, aldığı cavap karşısında bir hayli keyiflendi. Gökhan Gönül, “Hiç yabancılık çekmedim. Zaten milli takımdan da çok arkadaşım vardı. Başkanım aradığım huzuru burada buldum. Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Çabuk adapte oldum. Kafam oldukça rahat. Arkadaşlarımla da aram çok iyi” dedi.

        BEŞİKTAŞ’A ATTIĞI GOLLERİ HATIRLATTI

        Bu sözlerin ardından ise başkan Fikret Orman, “Senden bunları duymak çok iyi... Bizim senden beklentimiz çok yüksek. Taraftar da seni bağrına bastı. Bu her oyuncuya nasip olmaz” karşılığını verdi.

        Daha sonra Orman şakalaştığı Gökhan’a 2012-13 sezonunda Kadıköy’de oynanan maçta Beşiktaş’a attığı 2 golü hatırlattı ve “Bize o golleri nasıl attın” esprisini yaptı ve daha sonra gülüşmelere yaşandı.

        'GÖNÜL'DEN KAPTAN

        31 yaşındaki Gökhan Gönül’ün Avusturya kampında takımda yeni olmasına karşın diğer oyunculara ağabeylik yapması dikkatlerden kaçmıyor. Deneyimli oyuncunun bir kaptan gibi hareket etmesinin yanı sıra özellikle genç oyunculara yaptığı yönlendirmelerle “Yeni kaptan” yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ