Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu: "FETÖ'nün ele geçiremediği son kale Fenerbahçe'dir" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen Sarı-lacivertlilerin Temmuz ayı olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu açıklamalarda bulundu.

        15 Temmuz'da asker kıyafeti giymiş teröristler tarafından alçakça bir kalkınma yaşandığını vurgulayan Mosturoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

        "15 Temmuz bu terörist grubun vahşette ve alçaklıkta geldiği son noktadır. Ancak unutulmamalıdır ki planlı yapılmıştır. Bu süreç içerisinde kumpas operasyonları, bunların yandaş basın ayağı tarafından desteklenmesi de esasen terörün kendisidir. Milletin kurumları içeriden ele geçirilmiş, çok değerli vatanseverler devlet erkinin dışına itilmiş, hürriyetlerinden mağdur edilerek esir edilmişlerdir. 15 Temmuz'da ise hainler milletimizin canına kastetmiş, milletin parasıyla alınan silahlar ile milletimizin ordusuyla vatandaşlarımızı katledip, aziz meclisimizi bombalamışlardır. Ancak milletimiz ilk andan itibaren destansı bir mücadeleye girişmiş ve hainler amaçlarına ulaşamadan kalkışma hareketi bertaraf edilmiştir. Milletimize şükranlarımızı sunuyor, şehit olanlara Allah'tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Siyasi partilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bir kez daha yüksek sesle söylüyoruz ki bu illegal yapının ele geçiremediği son kale Fenerbahçe Spor Kulübü'dür. Fenerbahçe devletin yanında, milletin emrindedir. Bu terörist yapı, camiamızın 3 Temmuz 2011 tarihinden beri ölüm, kalım mücadelesi verdiği FETÖ paralel devlet yapılanmasıdır. Kulübümüz bu yapının en güçlü olduğunu dönemlerde bile bu yapıyla korkusuz mücadele etmiştir. O tarihlerde bu yapının yanında saf tutanların gerçek niyetleri ortaya çıkmıştır."

        VEFA KÜÇÜK'ÜN AÇIKLAMALARI...

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda kurul üyesinin katıldığı toplantıda Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise şunları söyledi:

        "Paralel yapı, cemaat yapılanması uzun süredir ülkemizde sinsi ve kötü girişimlerini planlamış ve uygulamaya koydular. Ben hatırlarsanız süper güçten bahsederek Türkiye'de iki yapıyla işbirliği yaptığını ve ülkemizi bölmek istediklerini bahsetmiştim. Biri Güneydoğu'daki ayrıkçılar ve diğeri Fethullah Gülen ve cemaati demiştim. Biz 3 Temmuz'u yaşamış, kumpasa uğramış ve onun karşısında kahramanca Fenerbahçeliler olarak sokağa çıkarak, başkanımızın, yöneticimizin, çalışanlarımızın dolayısıyla külübümüzün yanında yer almışızdır. 3 Temmuz 2011, 15 Temmuz 2016. Biz 3 Temmuz 2011 imtihanımızı başarıyla verdik. Kulübümüze sahip çıktık. Bizim tek amacımız vardı. Yargısız infaz döneminde sadece protesto yürüyüşleri yaptık."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ