Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Fransa'dan Fenerbahçe'ye; "Size polis veremeyiz" - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 2-1 kazanılan ilk maçın ardından rövanş için Monaco’ya konuk olmaya hazırlanırken bu maçta ne yazık ki taraftarlarının desteğinden mahrum kalacak.

        İlk olarak Monaco Prensliği’nin keyfi olarak koyduğu ve altında hiçbir Monacolu’nun Kadıköy’deki maça bilet talebinde bulunmaması yatan bu yasak, Fenerbahçe ve Türk yetkililerden tepki çekmişti.

        Yapılan itirazlar sonucunda Fenerbahçeli taraftarların maça gelmesi konusunda Monaco yetkilileri geri adım atarken bu sefer de Sarı-Lacivertliler’in karşısına bambaşka bir engel çıktı.

        GERİLİM SONA ERMEDİ

        Sarı-Lacivertliler’in güvenliğini sağlamak için yeterli emniyet mensubuna sahip olmadıklarını belirten Monaco Prensliği, bağlı olduğu Fransız yönetimine başvurdu. Ancak yetkililer Fransa’da yaşanan gerilimin hala sona ermemesi nedeniyle Monaco Prensliği’ne dilediği sayıda polisi veremeyeceğini ve bu talebi karşılayamayacaklarını bildirdi. Bunun üzerine durumu Fenerbahçe kanadına bildiren Monacolu yetkililer oluşan durum için üzgün olduklarını ifade ettiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ