Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa David Pavelka: "Bu sezon Avrupa'ya mutlaka gitmek istiyoruz" - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Volkan KÖSE

        Slovan Liberec’ten geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa’ya dahil olan David Pavelka, Lacivert-Beyazlılar’la istediği gibi bir başlangıç yapamamasına rağmen yeni sezon adına beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

        Sakatlığın da etkisiyle adaptasyon süresinin uzadığına dikkat çeken 25 yaşındaki oyuncu, “Benim için zor olan birçok şey vardı. Yeni bir takım, yeni bir kulüp, yeni arkadaşlar... Ancak biraz zaman alsa da uyum sağladım” dedi.

        ‘İZİNDEN ERKEN DÖNDÜM’

        Gelecek sezon için sabırsızlandığını ve bütün hazırlık dönemini takımla birlikte geçirdiğini belirten Çek yıldız, “İzinden erken dönüp Bolu kampına katıldım. Geçen sezon bütün kapasitemi gösterdiğime inanmıyorum ama daha iyisini yapmayı ümit ediyorum. Kişisel hedefim sakatlanmadan düzenli olarak forma giymek. İyi bir takımımız var. Geçen sezon Avrupa kupalarına katılmayı son maçta kaçırdık. Ancak bu sene bunu mutlaka başarmak istiyoruz” diye konuştu.

        ‘TÜRKİYE’NİN DAHA İYİ OYUNCULARI VARDI’

        EURO 2016’da Çek Cumhuriyeti’nin formasını giyen David Pavelka, kendisi için harika bir deneyim olduğunu söyledi. Pavelka, milli takımda olmanın kendisi için önemli bir başarı olduğunu dile getirdi. D Grubu’nun son maçında Türkiye ile karşılaştıkları mücadeleye de değinen Pavelka, şu ifadeleri kullandı:

        “Oldukça zor bir maçtı. İki tarafın da mutlaka kazanması gereken bir karşılaşmaydı. Türkiye ikinci yarı bizden daha iyiydi.

        Sanırım bizim sahip olduğumuzdan daha iyi oyuncuları vardı.”

        ‘MAÇLAR ÇOK TEMPOLU’

        Süper Lig’in beklediğinden daha üst düzey bir lig olduğunu belirten Kasımpaşa’nın Çek yıldızı Pavelka, ligimizin Avrupa’nın üst düzey ligleriyle yarışabileceğini söyledi.

        Deneyimli oyuncu, “Maçlar oldukça yüksek bir tempoda geçiyor. Süper Lig’de çok fazla iyi oyuncu var diyebilirim” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ