Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Karşıyaka'da B planı - Futbol Haberleri

        Karşıyaka'dabir süredir İstanbul ve Ankara'da devam eden sponsor görüşmeleri ile belediye öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasından beklediği desteği bulamadığı için transfer yasağını kaldırma umudunu büyük ölçüde tüketen yönetim, son çare olarak sözleşmesi biten eski futbolcularla yeniden anlaşma zemini arayacak.

        Sportif Menajer Atilla Güneş, geçen sezonki kadrodan Can, Behram, Abdülhamit, İbrahim Kaş ve Yeni Malatyaspor'la anlaşmasına rağmen henüz sözleşme imzalamayan Mahmut'la temasa geçerek sözleşmelerini uzatmanın yollarını arayacak.

        Karşıyaka'nın anlaşmak isteği bu futbolcular, sözleşme yenilemek için eski alacakları ile yeni sezon peşinatlarını talep ediyor. Karşıyaka daha önce geçen sezonki kadrodan Mustafa Aşan'la sözleşme yenilemişti.

        Transfer yasağının Ramazan Bayramı'ndan sonra kaldırılacağı sözüne güvenerek ön protokol imzalayan futbolcuların birer ikişer ayrıldığı Karşıyaka, Davraz kampında günü izinli geçirdi.

        Yönetimden Oktay Yeşil, Aygün Cicibaş ve Serhat Bayülken, Davraz'a giderek 5 Ağustos'taki kamp dönüşü sonrası istifa resti çeken Teknik direktör Soner Tolungüç'le görüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ