Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ten Beşiktaş'a Samuel Eto'o mesajı - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş ve Samuel Eto'o konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        A Spor canlı yayınına bağlanan Öztürk'ün demeçleri şu şekilde:

        "Beşiktaş'tan Eto'o ile ilgili bir teklif gelirse, değerlendirmeyi düşünmüyoruz. Kesinlikle olmaz diyemem ama etik olmayan yollara başvurulduğu için biz bunu doğru bulmuyoruz. Beşiktaş, Eto'o'ya 'Sen git Antalyaspor'dan bonservisini al, biz sana iyi para verelim' şeklinde bir şeyler dediyse biz bunu kabul etmeyiz. Bu işin bir yolu var. Olayın tam olarak nasıl geliştiğinin farkında değiliz, öğrenmemiz de kolay değil. Gelip konuşurlar bir özür dilenir sonrasında kulüp menfaatleri konusunda her oyuncuyu satabiliriz ama ortadaki durumun onarılması gerek."

        "ETO'O KAMPA KATILMAZSA..."

        "Onarılmadığı sürece bir teklif gelirse bunu değerlendirmeyeceğiz. Bizim iznimiz olmadan hiçbir şey olmaz. Bunun farkındayız. Kafamız rahat. Biz iyi bir kulübüz ve kulübümüzü daha da büyütmek istiyoruz. 2 gün sonra kampımız başlıyor. Eto'o'nun da iki gün sonra kampa gitmesi gerekiyor. Gitmezse onu da ayrı bir şekilde değerlendiririz. Önemli olan kulübün menfaatleridir. İsterse Messi olsun kulübün menfaatlerini ayaklar altına aldırmayız. Biz Eto'o ile her zaman görüşüyoruz. Hem kulübün hem oyuncunun menfaatlerini düşünüyoruz ama önemli ve öncelikli olan kulübün menfaatleri."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ