Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe yönetimi Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı aldı - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’de geçtiğimiz yıl kurulan iddialı kadroyu şampiyon yapamamasına rağmen Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun kararıyla görevine devam eden Vitor Pereira, son olarak Monaco’ya elenilmesinin ardından iyice istenmeyen adam olmuş ve topun ağzına gelmişti. Dün yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında Vitor Pereira’nın kaderi tartışılırken, bu toplantı sonrası Portekizli teknik adam ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Fakat kredisi tamamen tükenen Pereira’nın üstü çizildi ve Sarı-Lacivertliler yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

        Acele hareket etmek ve bu konuyu oldu bittiye getirmek istemeyen Fenerbahçe yönetimi yeni teknik direktör konusunda somut adımlar atılmadan Pereira’yı resmi olarak kovmayı düşünmüyor. Bunun yanında Portekizli’nin bu sezon Fenerbahçe’de devam etme ihtimali ise yok denecek kadar az. İşin 4 milyon Euro’ya varan maddi boyutunu da oldukça ayrıntılı bir şekilde ele alan Aziz Yıldırım ve ekibi Pereira ile kurmaylarını göndermeleri halinde ödenmesi gereken tazminatı aşağıya çekmenin yollarını arıyorlar. Öte yandan Pereira ile ilgili taraftarlar sosyal medyadan büyük tepki göstermeye devam ederken eleştirilen teknik adamın gönderilmesi için kampanyalar da sürüyor.

        BİELSA VE SCHAAF GÜNDEME GELDİ

        Fenerbahçe’de yeni teknik direktör arayışları başlarken gündeme boşta olan 2 yabancı teknik adam geldi. Vitor Pereira ile imzalanmadan önce gündeme gelen ve sözlü anlaşma sağlanan Bielsa yeniden gündemde yer aldı. Arjantinli hoca, Terraneo’nun istememesi üzerine kapıdan dönmüştü. Fenerbahçe’nin gündemine gelen bir diğer isim ise Alman hoca Thomas Schaaf oldu. Fenerbahçe adayları arttırmak isterken isabetli bir tercih yapmayı hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ