Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Vitor Pereira için yasal işlem başlatıyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Vitor Pereira’nın peşini bırakmıyor...

        Sarı- Lacivertliler’in tecrübeli çalıştırıcı önceki gün kimseye haber vermeden yardımcıları Filipe Almeida, Luis Miguel, Pedro Ribeiro ile birlikte Portekiz’e giderken sabah yapılan idmana da çıkmadılar.

        Bunun üzerine asbaşkanlar Şekip Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu Samandıra’ya giderek durum hakkında bilgi aldılar ve yönetim olarak “Vitor Pereira’nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü (bugün) kullanacaktır” açıklamasını yaptılar.

        TAZMİNAT DAVASI AÇILACAK

        Yönetimin haberi olmadan idmana çıkmayıp ülkesine gitmesi nedeniyle Fenerbahçe yönetimi bugünden itibaren hukuksal savaşı başlatacak ve tecrübeli hoca ile yardımcılarını FİFA’ya şikayet edecek. Bunun yanı sıra da böylesine önemli bir dönemde takımı bırakıp gitmesinden dolayı da Portekizli hocaya tazminat davası da açılacak.

        AVUKATLARINI DEVREYE SOKTU

        Fenerbahçe cephesi yasal haklarını kullanmak için sözleşmesini ihlal eden teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili girişimleri başlatmaya hazırlanırken Portekizli hoca da boş durmuyor...

        Tecrübeli çalıştırıcının Sarı-Lacivertli kulüpten tazminat alabilmek için avukatlarını devreye soktuğu öğrenildi.

        Pereira’nın Portekiz basınına yaptığı açıklamada olduğu gibi tehdit edildiğini bunun için Fenerbahçe’den ayrıldığını öne sürerek avukatları aracılığıyla tazminat talebinde bulunacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ