Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Zürih'te Fenerbahçe coşkusu - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında evinde Grasshoppers’ı 3-0 yenen Fenerbahçe’nin taraftarları takımlarını İsviçre’de yalnız bırakmadı. İsviçre ekibi stadın 4’te 3’nü Sarı-Lacivertliler’e ayırırken tribünde çok az sayıda Grasshopperslı yer aldı. Zürih’i adeta İstanbul’a çeviren Fenerbahçeliler takımlarına coşkuyla destek verdiler. Karşılaşmaya Grasshoppers takımı ev sahipliği yapmasına rağmen tribünlerde Fenerbahçe taraftarları çoğunlukta bulundu. Müsabakanın oynandığı 26 bin 500 kişi kapasiteli Letzigrund Stadı’nın tribünlerinde boşluklar dikkati çekti. Tribünlerde yaklaşık 15 bin futbolsever bulunurken, bunların yaklaşık 12 binini Fenerbahçeli taraftarlar oluşturdu.

        TRİBÜNDE ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER

        Fenerbahçe’nin İsviçre ekibi Grasshoppers’a konuk olduğu UEFA Avrupa Ligi maçında tribünde özlenen görüntüler yer aldı. Fenerbahçe’yi desteklemeye Beşiktaş, Galatasaray, Trabonspor, Adanaspor, Sakaryaspor gibi takımların taraftarları da formalarını giyip gelirken birlik ve beraberlik mesajları verildi.

        FENERBAHÇE'YE CEZA GELECEK Mİ?

        Fenerbahçe’nin Grasshoppers’ı 2-0 yendiği maçın ardından taraftarların sahaya girmesi yürekleri ağza getirdi. Çünkü UEFA’nın takibinde olan Sarı- Lacivertliler, alacağı bir ceza ile Avrupa kupalarından yeniden uzak kalabilir. Ancak kural gereği Fenerbahçe kulübü, kendilerine ayrılan tribünde bulunan seyircilerden sorumlu. Letzigrund Stadı’nda da ayrılan bölümden sahaya hiç bir taraftar atlamadı. Uzun demirlerden dolayı da zaten bu mümkün değil. Sahaya giren taraftarlar diğer bölümde olduğu için İsviçreliler’in sorumluluğunda. Bunun için şimdi UEFA’nın nasıl tavır takınacağı bilinmiyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ