Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Hakan Kutlu: "Kazanmamız gereken bir maçtı" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Genç çalıştırıcı, 3-3'lük eşitlikle biten Fenerbahçe maçının ardından, "Öncelikle 3-3'lük maçı karşılaşmadan önce teklif etseler sevinir, kabul ederdik ama maçtan sonra üzüldük. Çünkü galibiyeti kaçırdık. 2 duran toptan gol attık 3 duran toptan gol yedik ve kaçırmış olduğumuz goller var. Geçen hafta da iyi oynadık, bugünde iyi oynadık. Geçen hafta Rodallega'nın kendi kabiliyetiyle attığı golle mağlup olduk. Bugün sahada 4 tane alt ligden ve 1 tane PAF takımdan kadroya aldığımız oyuncularla mücadele ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki haftalar için umut verdik. Transfer çalışmalarımız var. Bunları başarırsak ses getiririz. Özellikle ön bölgeye takviye yapmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        "RAKİBİN HAMLE GÜCÜ ZATEN ÇOK FAZLA"

        Fenerbahçe'nin karşılaşmaya çıktığı ilk 11'inin kendisini şaşırtıp şaşırtmadığı sorulması üzerine Kutlu, Fenerbahçe'nin hangi kadroyla saha çıkıp çıkmamasının çok fark etmediğini ifade ederek, "Rakibin hamle gücü zaten çok fazla. Hemen hemen bizim beklediğimiz kadroya yakın bir kadroyla sahaya çıktı. Çift santrafor çıkardı eğer isteseydi. Zaten oyunun içerisinde yapılabilecek bütün hamleler denendi" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ