Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Igor Tudor: "Kazandığımız için mutluyuz" - Futbol Haberleri

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tudor, iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

        Sonuçtan çok mutlu olduklarını ifade eden Tudor, "Bu tarz maçlar kolay olmaz. Seyircisiz bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Yeni bir takım kurduk. Aramıza 13 yeni futboclu katıldı. Yeni bir takım oluşturmak kolay olmuyor. Tanımadığım oyuncu bile var. Ermin Zec 3 gün önce geldi. Sahada somut şeyler görmek istiyoruz. Antrenmanda yaptıklarımızı sahada gördüğümüz zaman mutlu oluyorum. Önemli olan mantaliteyi sahaya yansıtmak." diye konuştu.

        ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

        Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maç içerisinde şanssızlıklar yaşadıklarını ve ilk golden sonra kötü oynadıklarını belirtti.

        Rakibin 3-0'lık galibiyetine gölge düşüremeyeceklerini vurgulayan Karaman, şunları ifade etti:

        "Oyun içerisinde bazı şanssızlıklarımız var. Yediğimiz ilk golde vuruş kalitesi iyi değildi. İlk golü kendimiz attık. Vuruş kalitesi iyi bir şut gol olsa ayakta alkışlarız ama topun yön değiştirip gol olması bizim adımıza büyük bir şanssızlık. Golden sonra iyi oynamadık. İkinci yarı pozisyonlarımız var. Hücum oynayıp, rakip alanda çoğalıp, sağdan soldan geldiğimiz ataklar var. Fakat bir türlü golü atamadık."

        İkinci golde de hataları olduğunu anlatan Karaman, "Ondan sonra farklı bir mağlubiyet yaşadık. Futbol kırılgan bir oyun. Usta ayaklara ihtiyacımız var, bunu biliyoruz. Bunu başkan da, yönetim de biliyor. Genç bir takımız. Kalecimiz ve oyuna giren futbolcular çok genç. Hata yapacaklar. Bazı şeyleri iyi yapamıyoruz. Genç oyuncuları Türk futboluna ve takıma kazandırmak, bazen bize maçı kaybettiriyor." değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ