Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Kolbeinn Sigthorsson'u bitirdi! - Galatasaray Haberleri

        Transferin hızlı takımı G.Saray, takviyeye doymuyor. Ön libero problemini Nigel de Jong ile çözen Sarı-Kırmızılılar, forvet hattında Eren Derdiyok’un partnerini ise Fransa’da buldu.

        Bu bölge için birçok ismi gündemine aldığı bilinen Aslan’ın kurmayları, Nantes’ın İzlandalı golcüsü Kolbeinn Sigthorsson’u 1 yıllığına kiraladı. Bu transfer için Fransız ekibine 700 bin Euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtilen Cimbom’un yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanması ise 4.5 milyon Euro’yu gözden çıkarması gerekecek.

        Sarı-Kırmızılılar, 26 yaşındaki ve 1.86 boyundaki yıldız oyuncuya ise 1 yıllığına 1.2 milyon Euro ödeyecek. Bu sabah İstanbul’da olması beklenen Sigthorsson’nun sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

        HAMZAOĞLU ‘İÇİM KANIYOR’ DEMİŞTİ

        İlk olarak Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktörlüğü döneminde G.Saray’ın gündemine gelen İzlandalı oyuncu, Sarı-Kırmızılı takıma gelmeyi çok istese de ailesinin Nantes konusunda ısrar etmesi sonrası Fransa’yı tercih etmek zorunda kalmıştı.

        Hamzaoğlu da bu konuyla ilgili olarak “Sigthorsson konusunda içim kanıyor biraz. Tam bizim oyuncumuzdu. En az 10 sene bize forvet aratmazdı. Ailesi Nantes’ı tercih etti ama kendisinin gönlü hala bizde” ifadelerini kullanmıştı.

        MİLLİ TAKIMIN DEĞİŞMEZİ

        Aslan’ın yeni golcüsü Kolbeinn Sigthorsson, İzlanda Milli Takımı’nın en önemli isimlerinin başında geliyor. Kuzey ülkesinin formasını 38 kez terleten 26 yaşındaki oyuncu fileleri 18 defa havalandırdı. Sigthorsson, 2016 Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir sürprize imza atarak çeyrek finale çıkan İzlanda’nın 5 maçında da forma giyip 2 gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ