Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sow Fenerbahçe için geliyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe eski oyuncusu Moussa Sow'u 1 yıllığına kiralamak için oyuncu ve kulübü Al Ahli Dubai ile anlaştı.

        Geçen yıl transferin son gününde Fenerbahçe'den 16 milyon Euro karşılığında ayrılan Senegalli golcü bu kez transfer döneminin bitimine yine az bir süre kala sarı lacivertli takıma yeniden imza atacak.

        SADECE YILLIK ÜCRETİ ÖDENECEK

        Öte yandanSow, yaptığı fedakarlıkla yeniden gönülleri fethetti. Türkiye’ye dönmek istediğini belirten 30 yaşındaki golcü, “Beni bırakın, gitmek istiyorum” diyerek rest çekti. Bununla da kalmayan Sow, UEFA’nın getirdiği mali kriterler nedeniyle eli kolu bağlanan Kanarya’nın kiralama bedeli ödememesi için bu sezonki alacaklarını kulübü Al Ahli’ye bıraktı. Fenerbahçe, 1 sezonluğuna kadrosuna kattığı Senegalli için herhangi bir bedel ödemeyecek, sadece Sow’un yıllık ücreti karşılanacak.

        TRANSFERİ SOW'UN BASKISI BİTİRDİ

        Fenerbahçe'nin flaş transferinde Moussa Sow'un Al Ahli'ye uyguladığı psikolojik baskı etkili oldu. Al Ahli CEO'su Saeed Obaid ile dün akşam saatlerinde yaptığı görüşmede, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, bu konuda anlayış bekliyorum, kulüpte mutluyum ancak Türkiye ile bağlarım çok kuvvetli ve bu sebeple en azından bir yıl izninizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ