Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Olypiakos'ta oynayan Felipe Pardo'ya karşılık Oscar Cardozo'yu takas etmek istiyor - Trabzonspor Haberleri

        Transfer döneminin bitimine saatlar kala son bir bomba daha patlatmat isteyen Trabzonspor, Oscar Cardozo’nun gönderilmesi için artık son kozlarını oynamaya başladı. Paraguaylı golcünün en ciddi talibi olan Olympiakos’la görüşmelerin sürdüğü ve Bordo- Mavililer’in Yunan ekibine takas önerisi teklif ettiği öğrenildi. Cardozo’nun Olympiakos’la anlaşmaya varması halinde, tecrübeli yıldızın karşılığında bu takımdan Kolombiyalı sağ kanat Felipe Perdo istenecek. Aynı zamanda forvet olarak da görev yapabilen ve Bordo-Mavili ekibe gelmeye sıcak baktığı belirtilen 26 yaşındaki milli futbolcu, geçen sezon oynadığı 32 resmi maçta 8 gol attı, 7 de asist yaptı.

        B PLANI MALAGA

        Paraguaylı golcüye ödenen yıllık 2 milyon 500 bin Euro’luk ücretten kurtulmak isteyen Trabzonspor, Cardozo’nun Olympiakos ile anlaşamaması halinde B planını devreye sokacak ve 33 yaşındaki yıldızı ısrarla ibteyen İspanya’nın Malaga kulübüne kiralayacak. Bordo-Mavili yönetimin, ünlü futbolcuyu takımdan göndermek için son ana kadar çaba göstereceği ifade edildi.

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ