Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ali Ay: Bursaspor'un başarılı olacağına inanıyorum - Futbol Haberleri

        Kulüpler Birliği Vakıf ile birlikte Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkanı Ali Ay, kulüpler olarak beraberlik mesajı verdiklerini söyledi. belirtti. Başkan Ali Ay, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun isim hakkı konusunu ortam müsait olmadığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşemediğini belirtti.

        Bursa'da oynadıkları ilk lig karşılaşmasında Medipol Başakşehir'a 2-0 yenilmenin üzüntüsünü hala yaşadığını vurgulayan Başkan Ali Ay, şöyle devam etti:

        "Lige gerçekten de şanssız bir başlangıç yaptık. Sivok'un yanı sıra, Deniz, Emre'nin sakatlıkları, Şamil'in tam olarak düzelememesi nedeniyle sıkıntı yaşandı. Medipol Başakşehir karşısında arzulanmayan yenilgi alındı. Maç sonu yaşanan olaylar ise beni üzdü. Ben bu takıma güveniyorum. Başarılı olacaktır. Taraftarlarımızında güvenmesini istiyorum."

        TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

        Başkan Ali Ay, son olarak da, "Taraftarlarımızın da bu takıma inanmalarını istiyorum. Sakatlar düzeldikten ve takıma katıldıktan sonra savunmamızda sıkıntı kalmayacak. Daha iyi sonuçlar alınacak. Taraftarlarımızdan destek vermelerini arzuluyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ