Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Caner Erkin'in ilk sözleri - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın İtalya'nın İnter takımından transferi Caner Erkin, Siyah Beyazlı takımın resmi TV kanalında transferi ile alakalı açıklamalar yaptı.

        İnter'den ayrılmasına neden olarak Frank De Boer olduğunu belirten yıldız isim "İnter'den ayrılma sebebim tamami ile hoca değişikliğinden dolayıdır. Beşiktaş'ı seçmemde en önemli etken bana karşı olan istek. Bende bu isteği en iyi mücadelem ilevereceğim" dedi.

        Türkiye'de 3 Büyükler oynayan oyunculardan olan Caner, Beşiktaş'a transferi sonrası aldığı eleştirilerden dolayı "Benim evleneceğim kadına ve aileme bel aşağı laflar ediliyor. Bu durumu hiç haketmediğimi düşünüyorum. Ben Fenerbahçe'nin yıllarca ekmeğini yedim , emeğimi verdim ama bu durumları hak etmedim. Ben bunları tabii tüm Fenerbahçeli taraftarlara bağlamıyorum. Ama bunu yapanlar vicdansızdır. Beni futbolum ile eleştirsinler ama ailemi , evleneceğim kişiyi karıştırmasınlar" şeklinde konuştu.

        Özellikle Oğuzhan ile aralarında çok samimi bir ilişki olduğunu belirten Caner "Beşiktaş'a gelmeden önce milli takımdan arkadaşlarım olan Olcay,Oğuzhan ve Gökhan Gönül'den sürekli destek aldım ve bana her gün ne zaman geleceksin diye soruyorlardı. Beşiktaş taraftarı da çok başarılı ve inanılmaz yaratıcılar. Onların bestelerini bilmemek imkansız. Avrupa'ya bile gidince bana Beşiktaş taraftarını soruyorlar. Vodafone Arena'da ki ilk maçım için şimdiden heyecanlandım. Sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

        "Adriano ile rekabet nasıl olur ?" sorusuna Caner "İkimizde hem sol açık hem de sol önde oynayabiliyoruz. Aramızda iyi bir rekabet olacak. Tabi son kararı veren Şenol Hocamız olacak.Yeni transferlerimiz de gayet iyi. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Çok önemli bir yer orası. Umarım hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideriz. Şampiyonlar Ligi'nde ki grubumuz için de tabi diğer gruba göre daha iyi bir grup. Ama orada yer alan tüm takımlar çok iyi. Rakip ayırt etmek olmaz" ifadelerini kullandı.

        Caner Erkin, Beşiktaş'ta 88 numaralı formayı giyeceğini de belirtti.

        KARTAL PENÇESİ YAPMADI

        BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, Siyah-Beyazlı takıma transfer olup programa konuk olan her oyuncu gibi Caner Erkin’den de ‘Kartal Pençesi’ yapmasını istedi. Ancak 28 yaşındaki sol bek “Kartal pençesini şimdi yapmasam da daha sonra yapsam daha iyi olur” diyerek kibarca bu teklifi reddetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ