Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Serdar Aziz şoku - Galatasaray Haberleri

        Yeni sezona müthiş bir başlangıç yapan SarıKırmızılılar’da can sıkan tek şey; üst üste gelen sakatlıklar... Daha imzası kurumadan İzlanda Milli Takım kampında sakatlanan ve 1 ay takımdan ayrı kalacağı açıklanan Kolbeinn Sigthorsson’un ardından dün de Serdar Aziz’den kötü haber geldi. A Milli Takım’ın Hırvatistan ile oynadığı maçta 90 dakika sahada kalan 26 yaşındaki savunmacının, tıpkı İzlandalı golcü gibi sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edildi.

        Kayseri maçının kadrosundan çıkarılan ve deplasman dönüşü ameliyat olacağı açıklanan başarılı oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bursaspor’dan sezon başında 4.5 milyon Euro+3 futbolcu karşılığında transfer edilen Serdar, sadece 2 hazırlık maçında 45’er dakika şans bulurken resmi maçlarda henüz süre almadı. Serdar Aziz, Süper Lig’in 5. haftasında Vodafone Arena’da oynanacak kritik Beşiktaş derbisinde de takımdaki yerini alamayacak.

        Serdar Aziz
        Serdar Aziz

        KULÜPTE KRİZ YARATTI

        Serdar’ın sakatlığı Sarı-Kırmızılılar’ı kızdırdı. Bursa’da geçen sezonun 2. yarısında sakatlanıp 11 maç kaçıran, EURO 2016 kadrosundan çıkarılan ve Aslan’a transfer olduktan sonra tedavisi süren 26 yaşındaki stoper, tam olarak iyileşmesi için oynatılmıyordu. Ancak buna rağmen Serdar’ın Milli Takım’a alınıp Rusya ve Hırvatistan maçında oynatılması yönetim ve teknik heyetin tepkisini çekti.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ