Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa teknik direktör Kemal Özdeş'ten Fenerbahçe şifresi: Dezavantaj değiş avantaj - Kasımpaşa Haberleri

        Rıza Çalımbay’ın yerine Kemal Özdeş’i göreve getiren Kasımpaşa, zorlu F.Bahçe maçından iyi skor alıp galibiyet hasretine son vermek istiyor. Lacivert-Beyazlılar’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Kemal Özdeş, Kemerburgaz Tesisleri’nde çok iyi bir atmosfer bulduğunu, personel ve oyuncuların pozitif enerjisinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Balıkesirspor’dayken de ilk maçını F.Bahçe’ye karşı oynadığını hatırlatan Kemal Özdeş, “F.Bahçe maçı ile göreve başlayacak olmak dezavantaj değil, bence avantaj. Öncelikle oyuncularımın duygu düzeylerini ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmaya çalışıyorum. Antrenmanlarda bunun ışığını gördüm. Rakibimiz de hoca değişikliği ile lige başladı ve istediği sonuçları alamadı. Zevkli bir maç olacak. Oyunun iki yönünü de etkili oynamamız gerekecek. Dinamik, coşkulu ve iştahlı bir oyunla istediğimizi almak istiyoruz. Umarım iyi başlangıç olur. Takımın enerjisine ve kalitesine güveniyorum” diye konuştu.

        ‘POTANSİYELİMİZ VAR’

        46 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Kasımpaşa’nın 3 hafta sonunda 1 puan aldığını, ancak daha fazla puan toplayacak oyunlar çıkardığını vurgulayıp şöyle devam etti: “Gidenler olabilir ama takımlarda bireysel oyunculardan çok, takımın ne ürettiği önemlidir. Bu ligde bizim kadronun kalitesinde olan takımların üst sıralara oynadığını görüyorsunuz. Ben mevcut kadrodaki potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak istiyorum.”

        HABERTÜRK SPOR | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ