Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor 17 bin cezalı Avni Aker'de yok! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’un başı dertten bir türlü kurtulmuyor... Süper Lig’de bu sezon 4 hafta sonunda sadece 3 puan toplayabilen Bordo-Mavililer’e, bilindiği gibi geçen sezonki Galatasaray karşılaşmasından sonra 4 maçlık seyircisiz oynama cezası verilmiş ve 3. haftadaki Osmanlı mücadelesiyle bu ceza tamamlanmıştı.

        Fırtına, Türkiye Kupası’nda da geçen sezon Avni Aker’de oynanan Akhisar Bld. maçının ardından 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılmış ve 6-0 kazanılan Ardahan karşılaşmasıyla cezasını çekmişti. Ancak Trabzon bu kez de yarın ligde sahasında oynayacağı Atiker Konya maçı öncesi ilginç bir cezayla karşı karşıya kaldı.

        TRİBÜNLER YİNE DOLMAYACAK

        Trabzon ile F.Bahçe arasında geçen sezon Avni Aker’de oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle Sarı-Lacivertliler 4-0 öndeyken hakem tarafından tatil edilen karşılaşmayı izleyen tüm (17 bin) Bordo-Mavili taraftarların passolig’lerinin bloke edildiği bildirildi. Bu taraftarlar A.Konya maçında tribünlerdeki yerlerini alamayacaklar.

        Mücadeleyi, o karşılaşmada bulunmayan ve yapımı süren Akyazı Stadı’ndan kombine alan taraftarların izleyebileceği öğrenildi.

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ