Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de kadroya alınmayan Salih Uçan'dan flaş açıklama - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, son iki sezonu İtalyan devi Roma’da kiralık olarak geçirmişti. Salih, burada yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle yeteri kadar forma şansı bulamadı.

        Ardından büyük umutlarla yeni sezon öncesi Fenerbahçe’ye dönüş yaptı. 22 yaşındaki oyuncu sezona iyi başlasa da fiziksek anlamdaki eksikleri nedeniyle zaman zaman etkisiz kaldı.

        Dick Advocaat, Zorya maçında ilk yarının sonunda oyundan aldığı Salih Uçan’ı Kasımpaşa karşısında kadroya almadı. Advocaat’ın bu kararı Salih Uçan’ı küstürmedi, aksine daha da ateşledi.

        Genç futbolcu, kadroya alınmaması ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Hocamız kim hazırsa onu kadroya alıyor. Formayı adaletli bir şekilde dağıtıyor. Demek ki benim eksiklerim vardı, Kasımpaşa karşısında kadroya giremedim. Benim üstüme düşen, çok çalışıp eksiklerimi gidermek. Ben, Fenerbahçe’nin askeriyim. Formayı yeniden geri alacağım."

        Salih, sezonun geride kalan bölümüyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Başarılı futbolcu, “Kasımpaşa galibiyeti sadece takım için değil, camia için de önemliydi. Büyük bir kulübün, sezon açılışında 3 hafta kazanamaması büyük bir talihsizliktir. Bu talihsizliğe son verdik. Gaziantep’i yenerek bunun devamını getireceğiz. Bol gollü bir galibiyet alarak, Feyenoord’a moralli çıkmak istiyoruz” dedi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ