Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink, : 1 puan kötü değil ama... - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray teknik direktörü Riekerink, Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

        İŞTE RİEKERİNK'İN AÇIKLAMALARI...

        "İlk yarı iyi oynayan Galatasaray vardı. Futbolcularımız dediğimiz her şeye uydu. İkinci yarıya 2-0'ın avantayıjla çıktık. Devre arasında beraber durmamız gerektiğini konuştuk. İkinci yarı rakibimiz gol arıyordu, buna ihtiyaçları vardı. Gelen baskılar ve sonrasında kornerden gol yedik" dedi.

        İki farklı öne geçmelerinin ardından maçın berabere bitmesine üzüldüklerini belirten Riekerink, "Sonuçtan önemlisi maçın hikayesine bakmak gerek. İlk yarıda 2-0 yapan bir Galatasaray vardı. Devre arasında maçın bitmediğini takıma söyledim. Beklediğimiz gibi oldu, Beşiktaş baskılı başladı, gol attı ve sonra beraberlik geldi. Beşiktaş ile deplasmanda oynuyorsunuz aslında 1 puana üzülmezsiniz ama 2-0 öne geçmişken 1 puan üzüyor. Hikayeye baştan sonra baktığınızda üzülüyorsunuz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ