Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Osmanlıspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Başkent ekibi, Süper Ligin ilk 3 haftasında 1 beraberlik, 2 yenilgi alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertlileri konuk edecek. Peki Osmanlıspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        OSMANLISPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 6. haftasında Osmanlıspor ile Fenerbahçe karşılaşacak. Osmanlıspor-Fenerbahçe maçı 02 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Osmanlı Stadı'nda Mete Kalakavan'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar üstlenirken, dördüncü hakem Serkan Çınar olacak.

        Jeremain Lens(solda), Gregory van der Wiel(sağda)
        Jeremain Lens(solda), Gregory van der Wiel(sağda)

        MUHTEMEL 11'LER

        OSMANLISPOR: Zydrunas Karcemarskas, Avdija Vrsajevic, Aykut Demir, Numan Çürüksu, Tiago Pinto, Musa Çağıran, Raheem Lawal, Aminu Umar, Badou Ndiaye, Adrien Regattin, Cheick Diabate

        FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef de Souza, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Volkan Şen

        İSMAİL KÖYBAŞI İLK 11’DE

        Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu da Hasan Ali Kaldırım. Başarılı oyuncu teknik direktör Dick Advocaat tarafından Osmanlı maçında kadroda olacak fakat ilk on birde yer almayacak. Bugünkü maçta sol bekte Ismail Köybaşı görev alacak. Bunun yanı sıra uzun süredir kadroya giremeyen Aatif ilk kez takıma alındı.

        LENS VE VAN DER WİEL OSMANLISPOR MAÇINDA YOK

        Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Hollandalı futbolcular Jeremain Lens ile Gregory van der Wiel sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna alınmadı.

        Karşılaşmanın hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptıkları taktik antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertlilerin Ankara kafilesine iki Hollandalı isim dahil edilmedi.

        UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord maçında 90 dakika forma giyen Van der Wiel ile karşılaşmanın son bölümünde sol arka adalesinden sakatlanan Lens, başkente götürülmedi.

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Lens ve Van der Wiel'in ile bir diğer sakat futbolcu Jose Fernandao'nun yanı sıra Salih Uçan ve kaleci Fabiano Ribeiro'yu da 19 kişilik kadroya almadı.

        Fenerbahçe'nin 19 kişilik Osmanlıspor maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

        Volkan Demirel, Ertuğrul Taşkıran, Anıl Demir, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef de Souza, Alper Potuk, Miroslav Stoch, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Robin van Persie, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

        FENERBAHÇE İLE OSMANLISPOR 15. KEZ KARŞILAŞACAK

        Fenerbahçe ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 15. kez karşılaşacak.

        Sarı-lacivertliler, eski adı Ankaraspor olan rakibiyle geçmişte ligde 14 kez karşı karşıya geldi.

        Fenerbahçe, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 9'unu kazandı, başkent ekibi 2 kez galip geldi, 3 müsabaka ise berabere bitti.

        Geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin 6'sı hükmen galibiyetlerden doğan 24 golüne, Ankara temsilcisi 11 golle yanıt verdi.

        Geçen sezon Ankara'daki maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı, İstanbul'daki müsabaka golsüz sona erdi.

        Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Fenerbahçe lehine tescil edilmişti.

        ANKARA'DAKİ MAÇLAR

        Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında Ankara'da yapılan 7 lig maçından, 2'sini ev sahibi ekip, biri hükmen olmak üzere 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı.

        Başkentte Osmanlıspor'un 7 golüne, Fenerbahçe, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 10 golle yanıt verdi.

        FENERBAHÇE, BAŞKENT DEPLASMANINDA

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek.

        Süper Ligin ilk 3 haftasında 1 beraberlik, 2 yenilgi alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, ardından yaptığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Ligin 4. haftasında 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçıyla çıkışa geçen sarı-lacivertli ekip, 5. haftada Gaziantepsporu 2-1, UEFA Avrupa Liginde ise Hollanda temsilcisi Feyenoordu 1-0lık skorlarla mağlup etti.

        Son üç maçını da kazanarak taraftarının yüzünü güldüren Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Hafta içinde UEFA Avrupa Liginde İsviçre 2. Futbol Ligi takımlarından Zürihe yenilen Osmanlıspor, bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini alırken, Süper Ligde henüz yenilgi yüzü görmedi.

        EMENİKE 3 MAÇTIR GOL ATIYOR

        Fenerbahçenin Osmanlıspor maçında gol yollarındaki en büyük kozu, son 3 karşılaşmada da gol bulan Emmanuel Emenike olacak.

        Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Monaco ile yapılan iki maçta attığı 3 golle iyi bir başlangıç yapan Emenike, ardından çıktığı 5 müsabakada gol sevinci yaşayamadı. Ligin 4. haftasındaki Kasımpaşa maçında 1 kez fileleri havalandırarak suskunluğunu bozan 29 yaşındaki forvet, Gaziantepspor ve Feyenoord müsabakalarında da birer kez gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ