Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında 7 puanla 8. sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor, 13 puanla lider koltuğunda oturan Medipol Başakşehir'i evinde konuk edecek. Peki Aytemiz Alanyaspor- Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        AYTEMİZ ALANYASPOR-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Alanyaspor'a konuk olacak olan Medipol Başakşehir, deplasmandan galip ayrılarak liderlik serüvenini sürdürmek istiyor. Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçı 02 Ekim Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Alanya Oba Stadyumu'nda Bülent Yıldırım'ın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Yıldırım'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Asım Yusuf üstlenirken, dördüncü hakem Hakan Ceylan olacak.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR ANTALYA'DAN LİDER DÖNMEK İSTİYOR

        Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak Medipol Başakşehir, rakibi karşısında kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor.

        Süper Lig'deki ilk 5 maçını kaybetmeyen turuncu-lacivertliler, haftaya 13 puanla lider girdi.

        Sezonun ilk haftasında evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, ikinci haftada ise deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yendi. İstanbul ekibi, 3. haftada Kasımpaşa'yı 3-1, 4. haftada ise deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0'lık skorlarla geçerken, son maçında Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalıp ilk puan kaybını yaşadı.

        Aytemiz Alanyaspor ise 4-1'lik Beşiktaş yenilgisiyle başladığı ligin ikinci haftasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Üçüncü haftada deplasmanda Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Aytemiz Alanyaspor, 4. haftada Trabzonspor'u 3-0 yenip, son maçında Adanaspor'a 3-2 kaybetti. Ligin yeni ekibi, ilk 5 haftada 7 puan topladı.

        Aytemiz Alanyaspor ile Medipol Başakşehir arasında Alanya Oba Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR 14 MAÇTIR KAYBETMİYOR

        Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 14 maçı kaybetmedi.

        Bu sezon ilk 4 karşılaşmasını kazanan, son maçından ise beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da yenilmemişti.

        İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla almıştı.

        EMRE VE MAHMUT DÖNÜYOR

        Medipol Başakşehir'de sakatlıkları geçen kaptan Emre Belözoğlu ile Mahmut Tekdemir, teknik direktör Abdullah Avcı'nın şans vermesi halinde forma giyebilecek.

        Turuncu-lacivertli ekip, sakatlıkları süren Doka ve Alparslan Erdem'den ise yararlanamayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ