Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yıldızları taraftarlarla buluştu - Galatasaray Haberleri

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan Turgay Vardar Medya Merkezi'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen imza gününde, teknik direktör Jan Olde Riekerink ile futbolcular Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Sabri Sarıoğlu, Fernando Muslera, Bruma, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Tolga Ciğerci ve Lionel Carole'ün hazır bulunduğu belirtildi.

        Ayrıca, Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun da imza gününe katıldığı aktarıldı.

        Organizasyonla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, binlerce sarı-kırmızılı futbolseverin teknik direktör Riekerink ile oyunculardan imza alabilmek için sıraya girdiği, 1,5 saat süren etkinliğin yoğun geçtiği ifade edildi.

        SELÇUK: TARAFTARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

        Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, taraftarlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

        Etkinlik sırasında GSTV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk, gösterilen yoğun ilgiye dikkati çekerek, "Zaten bize ne kadar güç verdiklerini her zaman belirtiyoruz. Bu nedenle takım arkadaşlarım adına onlara teşekkür ediyorum. Hafta sonu Trabzon maçında da desteklerini sürdürsünler. Gerçekten taraftara çok ihtiyacımız var. Onlarla birlikte her zaman daha güçlüyüz ve yine onlarla inşallah şampiyon oluruz." ifadelerini kullandı.

        Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu ise açıklamasında, şunları söyledi:

        "Eski gösterişli günlerdeki gibi taraftarlarımız çok hevesli. Zaten bunu istiyorduk. Bilet satışlarına da bakıyorum, herhalde 50 bini rahat bulacağız. Eski günlerimize döndük gibi görünüyor. Bu sadece bizim gayretimizle olmaz. Taraftarın desteğiyle olur. İyi sonuçlar geldikçe, yolumuza daha rahat devam edeceğiz. Burada gördüğüm kalabalık beni hafta sonu için umutlandırdı. Türkiye'deki diğer şehirlerde de bu inanmışlığı görüyoruz. Allah'ın izniyle biz bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ