Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Vincent Aboubakar: Beni bundan sonra görün - Beşiktaş Haberleri

        Porto’dan 1 yıllığına kiralanan, yönetim, teknik heyet ve taraftarın çok şey beklemesine karşın Napoli maçına kadar bekleneni veremeyen Kamerunlu golcü, nihayet gol orucuna son verdi.

        Şampiyonlar Ligi gibi dev bir arenada hem de deplasmanda 2 gol birden atıp Napoli maçının kazanılmasından önemli rol oynayan Aboubakar, karşılaşma sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Soyunma odasında oldukça duygusal anlar yaşayan ve hocası Şenol Güneş’e sarılıp ağlayan, golcü oyuncuyu takım arkadaşları da tek tek tebrik ederken ellerinden ve ayaklarından tutarak havaya atıp, tuttu.

        ‘KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORDUM’

        Soyunma odasında yaptığı konuşmada zor bir dönem geçirdiğini belirten Aboubakar, “Sıkıntılı günlerim oldu. Ailem yanımda yoktu. Kendimi yalnız hissediyordum. Her maça stresli çıkıyordum. Bu zor günlerimde hem hocam hem de sizler bana çok yardımcı oldunuz. Bunu asla unutmayacağım. Sizlere teşekkür ediyorum. Üzerimdeki stresi attım. Beni bundan sonra görün” ifadelerini kullandı. Bu konuşmanın ardından takım arkadaşları Aboubakar’ı alkışladı.

        GÜNER: ABOUBAKAR HALA BEKLEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL

        Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Umut Güner, Aboubakar’ın iki gol atmasının kendileri açısından çok sevindirici olduğunu ancak oyuncunun performansını daha da yükseltmesi gerektiğini söyledi. Kamerunlu oyuncunu bekledikleri henüz seviyede olmadığının altını çizen Güner, “Yavaş yavaş daha iyi olacak. Biz kendisine hep inandık. Kötü futbolcu olmadığını bilmiyoruz. Moralsizdi. Ona böyle bir maç gerekiyordu. Daha iyi olacak. Attığı iki gol ilerisi için bize ışık verdi” dedi.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ