Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Yetiş ya Ali Koç!" - Fenerbahçe Haberleri

        Ligde Ülker Stadı’nda Alanya karşısında alınan beraberlik sonrasında “Yönetim istifa” sesleriyle tribünleri inleten taraftarlar dün de Old Trafford’da tepkisini gösterdi. Maçı izlemeyi bırakıp yönetimin olduğu bölüme dönen taraftarlar ‘İstifa’ diye bağırdılar F enerbahçe’de işler iyi gitmiyor... Sarı-Lacivertliler bir türlü istenileni veremiyor. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da yaşanan üst üste hüsranlar da taraftarların sabrını taşırmış durumda. Bunun sonucunda da hedef başkan Aziz Yıldırım ve yönetim oldu. İlk büyük tepki Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Ülker Stadı’nda oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının 1-1 bitmesiyle yaşanmıştı. 90 dakika takımlarını destekleyen taraftar maç sonunda “Yönetim istifa” diyerek sert bir şekilde tepkilerini koymuştu. Ardından dün akşam da Manchester’da daha ilk yarıda 3-0 mağlup duruma düşülmesiyle taraftarların sabrı taştı. Old Trafford’da kendilerine ayrılan bölümü tıka basa dolduran taraftarlar bir kez daha “Yönetim istifa” diye bağırmaya başladılar.

        "FENERBAHÇE BABANIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL"

        Sarı-Lacivertliler’in kişiliksiz ve dirençsiz oyunu sonrasında ilk 45 dakikanın sonunda hiçbir umudu kalmayan F.Bahçeli taraftarlardan büyük bir kısmı protestonun ardından karşılaşmanın sonucunu beklemeden Old Trafford Stadı’nı terk etti. Üst üste yenilen gollerle skorun 4-0’a gelmesiyle maçı izlemeyi bırakıp yönetimin olduğu yere dönen F.Bahçeli taraftarlar, başkan Aziz Yıldırım’ı hedef alarak, “Fenerbahçe babanın çiftliği değil!” diye tempo tuttular.

        "YETİŞ YA ALİ KOÇ"

        Fenerbahçeli taraftarların öfkesi her zaman olduğu gibi dün akşam da sanal ortama yansıdı... Özellikle Twitter hesaplarından başkan Aziz Yıldırım ve yönetimini istifaya davet ettiler. Bunun yanı sıra #yetişYaAliKoç etiketi Twitter’da kısa sürede çığ gibi büyüdü. Ayrıca bazı taraftarlar Koç Holding’in binasının önüne giderek, “Zamanı gelmedi mi?” diye pankart açtılar.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ