Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Süleyman Urkay'dan istifa kararı - Futbol Haberleri

        Urkay, Büyükşehir Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, 11 Temmuz'da kulüp başkanlığına geldiğini, bu süreçte kulübün ne kadar borcunun ve sıkıntısının bulunduğuna hiç bakmadığını, Denizlispor'a hizmet etmenin önemli olduğu düşüncesiyle göreve talip olduğunu ifade etti.

        Denizli'nin kendi takımını sıkıntılardan kurtaracak dinamizme sahip olduğunu dile getiren Urkay, şunları kaydetti:

        "Bugün geldiğim nokta itibarıyla, 11 Temmuz'da çok yanıldığımı düşünüyorum. Ne bu camia, ne bu şehir bu takımı hak etmiyor. Bunu net olarak söylüyorum. Kulüp başkanlığının çok anlamlı ve değerli olduğunu düşünüyordum. Bugün itibarıyla kendi adıma utanılacak bir iş olarak düşünüyorum. Futbolcularımın kavga ederek, mücadele ederek aldığı puanların, geçmişin hataları yüzünden silinmesi benim onuruma dokunuyor ve üzülüyorum. Futbolcuların yanına gitmekten utanıyorum. Onlarla birlikte olmaktan utanır hale geldim."

        Süleyman Urkay, takıma sahip çıkılmamasının nedenini kendisi olarak gördüğünü savundu.

        İstifa kararını alırken yönetim kurulu üyeleriyle bu durumu görüşmediğini aktaran Urkay, "Bu şehrin takıma sahip çıkmamasının sebebi kendimi görüyorum. Yönetim kurulu toplantımız olacak, burada istifamı sunacağım. Futbol adına üzülüyorum. Bu takımı ileri taşımak adına göreve gelmiştim. Bu takımın ileriye taşınacağına, borçlarının ödeneceğine inanıyordum. Ancak geldiğim günden bu yana bir göğüs reklamımız bile yok, bir sırt reklamı alamıyoruz. Bir tane kombine satamıyorum." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ