Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ali Koç’un adaylığını açıklayıp yaptığı çağrı sonrasında hafta sonundaki Kardemir Karabükspor maçı için taraftarlar biletlere hücum etti - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’de camianın sevilen ismi Ali Koç’un 2015’teki kongrenin ardından yeniden ilk seçimde aday olacağını açıklaması büyük bir coşku yaratırken, bu gelişmenin ardından oluşan rüzgar da her geçen gün güçleniyor.

        2

        Öyle ki ünlü iş adamının yaptığı adaylık açıklamasında dile getirdiği “Tribünün bu hali kabul edilebilir değil. Şartlar ne olursa olsun, o yüzden sezon yeni başlıyormuş gibi çubukluya sahip çıkmamız lazım.

        3

        Sonuçta hepimizin ortak sevdası paydaşı, çubuklu. O yüzden birbirimize zarar vermeyelim” çağrısı hemen karşılık buldu.

        4

        Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden “Ali Koç için” konu başlığı altında bir kampanya başlatırken, Karabükspor maçında maça gidilmesi için çağrılarda bulunmaya başladılar.

        5

        Günün en çok konuşulan konuları arasına giren bu kampanyanın olumlu yansıması ve Kardemir Karabükspor maçında 30 bin barajının aşılması bekleniyor.

        6

        HİSSELER YÜKSELİYOR
        Ali Koç’un başkanlık açıklaması Fenerbahçe’nin borsadaki hisselerinin de yükselmesine katkı sağlarken, bu yükseliş geride kalan günde de devam etti.