Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor "Yenseydik taşlar yerinden oynardı" - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Ünsal, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında aldıkları 4-2'lik mağlubiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

        ''Şayet Fenerbahçe'yi yenmiş olsaydık, Fenerbahçe'de tüm taşlar yerinden oynayacaktı'' diyen Ünsan, şöyle devam etti:

        ''Fenerbahçeli futbolcular da bunun farkına varmıştı. Bunun için Fenerbahçe takımı, maça çok iyi motive olmuştu. Doğrusu biz Fenerbahçe'yi böylesine diri bir takım olarak beklemiyorduk.''

        Fenerbahçe'nin kendilerine oranla daha üstün bir oyun sergileyerek maçtan galip ayrıldığını belirten Ünsal, ''Bizim en büyük üzüntümüz, 21 maçta 13 gol yedikten sonra, tek maçta 4 gol yememizdir. Futbolcularımıza gelince, 22 haftada 45 puan toplayarak 8 haftadır liderliği sürdüren de aynı futbolcularımızdır'' dedi.

        -''SON MAÇA KADAR ŞAMPİYONLUK İDDİAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ''-

        Şampiyonluk yarışının zirvedeki 5 takım arasında geçeceğini ifade eden Ünsal, ''Gördüğüm kadarıyla bizimle birlikte Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ligin son haftasına kadar bu yarışı sürdürecekler. Biz de son maça kadar şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah sezonu şampiyon olarak bitireceğiz'' diye konuştu.

        Yenilgiye bahane bulmadıklarını ifade eden Ünsal, ''Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından başkaları gibi ne hakemlerimizi sorumlu tutarız, ne de masa başı oyunlardan bahsederiz. Varsa, hatayı kendimizde ararız. Bu hataları da en kısa zamanda telafi ederek hem ligde, hem de kupada yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

        -BÜYÜK TAKIMLARLA YAPILAN MAÇLARIN ÖNEMİ-

        Büyük takımlarla yapılan maçların çok önemli olduğunu belirten Ünsal, rakibin ligdeki durumu ne olursa olsun bu maçlara çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

        Ünsal, Fenerbahçe maçı öncesinde bu konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamayı da hatırlattı.

        Ünsal, yaptığı açıklamada, ''Bazı yayın organlarında, 8 puan gerimizde olan Fenerbahçe'yi hafife aldığımız yolundaki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. 100 yıllık geçmişe sahip büyük kulüplerimizin içerisinde yer alan hiçbir takımı küçümseme gibi bir zaafiyetin içerisinde olduğumuz asla düşünülemez. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi mazisi büyük ve taraftarı kemikleşmiş büyük camiaların takımları puan olarak 4. sırada değil, en son sırada olsalar bile onları ciddiye almamayı ayakları yere basan her takım için 'gaflet' sayarız'' ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ