Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Caner Erkin'in sakatlanmasının ardından Beşiktaş; sol kanat Michel Bastos için yeniden harekete geçti - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde takıma yeni oyuncular takviye edebilmek için şimdiden düğmeye bastı...

        2

        Özellikle kanatlara iki yeni oyuncu almak isteyen Beşiktaş’ta izleme komitesinin ve altyapının başında olan Gökhan Keskin’in geçtiğimiz günlerde Brezilya’ya giderek futbolcu avına çıktığı öğrenildi.

        3

        Birçok oyuncuyu izleyen ve gerekli raporlarını hazırlayan Keskin’in daha önce de gündeme gelen Sao Paulo forması giyen Michel Bastos isminin üzerinde durduğu kaydedildi.

        4

        Sol kanatta oynayan Brezilyalı futbolcunun, Caner’in sakatlığı nedeniyle sol beke geçecek olan vatandaşı Adriano ile önemli işler yapabileceği belirtildi...

        5

        BİR KANAT OYUNCUSU DAHA İSTENİYOR
        33 yaşında olan ve kariyerinde Feyenoord, Lille, Lyon, Schalke, Roma gibi takımlarda forma giyen Bastos, geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş’tan teklif aldığını doğrulamıştı.

        6

        Ocak ayında Sao Paulo ile sözleşmesi sona erecek olan deneyimli oyuncunun bedavaya transfer edilebilecek konumda olması yönetimin de işine geliyor.