Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riekerink Sneijder'ı saklıyor - Galatasaray Haberleri

        Sarı-Kırmızılılar, Wesley Sneijder’dan yoksun şekilde Adana’ya gitti... Hollanda Milli Takım’da yaşadığı sakatlık sonrası durumunda iyileşme görülen Sneijder, Trabzon önünde kendisini zorladığı için adalesinde yeniden problem yaşamıştı.

        Riekerink, ligde peş peşe oynayacakları zorlu müsabakalar nedeniyle tecrübeli futbolcuyu Adanaspor kadrosuna almadı. Önceki gün düzenlediği basın toplantısında “Sneijder, 18’de olabilir” diyerek 10 numarasını Adana’ya götürme sinyali veren Riekerink, vatandaşını riske etmemek için son anda bu kararından vazgeçti.

        Ligde büyük önem taşıyan Başakşehir, F.Bahçe ve Bursaspor’la yapılacak karşılaşmalarda Sneijder’ı tam olarak hazır bir şekilde sahada görmek isteyen Riekerink, “Seni şimdi oynatıp tehlikeye atamam. Tedavini ol, iyi dinlen. Sana çok ihtiyacım olacak” diye konuştu.

        HAKAN BALTA VE HAMİT DE YOK

        Sarı-Kırmızılı takımda Sneijder dışında tedavisi devam eden Sigthorsson ve tedbir amaçlı Hakan Balta ve Hamit Altıntop da kadroda yer almadı. Riekerink’in, Sneijder’ın yokluğunda taktik değişikliğe gidip bugün çift forvete dönebileceği öğrenildi. Sürpriz olmazsa Yasin sağda, Bruma solda oynayacak, Eren ve Podolski Adana önünde birlikte gol arayacak. Galatasaray dün akşam saatlerinde özel bir uçakla Adana’ya gidip kampa çekildi.

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ