Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Callejon: "Vodafone Arena cehennem gibi" - Beşiktaş Haberleri

        Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Beşiktaş ile yapacakları maçta, ilk karşılaşmayı telafi edecekleri bir sonuç almak istediklerini söyledi.

        Vodafone Arena'da düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan İtalyan teknik adam, "Evimizde oynadığımız ilk maçta savunmada ciddi hatalar yaptık. Hücumda yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik ve istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Umarım yarın ilk maçı telafi edecek sonuç alırız." diye konuştu.

        Sarri, Beşiktaşlı taraftarların yarın statta oluşturacağı atmosferle ilgili olarak, "Sıcak atmosferlerde oynamayı seviyorum. Oyuncularımı motive etmek daha kolay oluyor. Bizi bekleyecek atmosferin farkındayız. Takımım çok zorlu maçlarda karakterini, duruşunu gösteriyor. Torino'da güçlü durduk. Palermo'da iyi oynamadık ama diğer maçlardaki performanstan mutluyum. Yarın takımın karakterli duruşunu ve iyi oyununu göreceğinizden emin olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

        Maçın taktiğine henüz karar vermediğini anlatan Sarri, şunları kaydetti:

        "Dries Mertens'in durumu iyi. Oynayıp oynamayacağıyla ilgili bir şey söyleyemem. Sağlık ekibiyle birlikte görüşerek karar vereceğiz. Manolo Gabbiadini hücumda etkili bir oyuncu. Arkadiusz Milik şu anda yok ve Gabbiadini'nin önemi daha da artıyor. Ona güveniyorum. Her oyuncunun taktiksel dizilişi, özelliği farklı oluyor. Genel mantalitemizi koruyacağız. Takımda bazı değişiklikler olabilir. Şu anda diziliş ve taktikle ilgili ne olacağını ben de bilmiyorum. Buna son anda karar vereceğiz. Beşiktaş'ın oynadığı taktiği hatırlıyorum. İyi bir taktikleri vardı."

        CALLEJON: CEHENNEM GİBİ BİR STAT

        Basın toplantısına katılan Napoli'nin İspanyol futbolcusu Jose Callejon ise kendilerini bekleyen atmosferi bildiklerini söyleyerek, "Türk taraftarları herkes biliyor. Cehennem gibi bir statta oynayacağız. Takımımızda genç ve yetenekli oyuncular olduğu kadar Avrupa'da çok maç yapmış tecrübeli isimler de var. Böyle maçlara hazırız." dedi.

        Gruptan çıkmak için yarınki maçı kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Callejon, "Artık her maç final. Bu gruptan çıkmak için maçı kazanmalıyız. Ligde yeni maçtan çıktık ve kötü bir sonuç aldık ama güçlü bir takımız. Zorlu dönemi atlatacağımızı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

        Beşiktaş karşısında kazanmak istediklerini ifade eden İspanyol futbolcu, "İlk maçtaki hataları tekrarlamamamız lazım. Defansta, ofansta elimizden geleni yapacağız. Kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ