Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Hüseyin Kalpar: "Futbol adına her şeyi yaptık" - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Maç içerisinde çok net pozisyonlar yakaladıklarını ama karşılaşmayı kazandıracak vuruşları iyi yapamadıklarını belirten Kalpar, "Kazanmayı hak eden taraf bizdik ama yediğimiz iki basit golle mağlup duruma düştük. Futbol adına her şeyi yaptık ama tabelayı değiştirecek vuruşu iyi yapamadık. Deplasmanda bu kadar iyi oynayıp kazanamamak bizi daha fazla üzüyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Arzulu ve istekli oynamalarına rağmen puan alamadıklarını dile getiren Kalpar, şunları kaydetti:

        "Galip gelemememizin sebebi yediğimiz basit goller ve yapamadığımız son vuruşlar. İnanıyorum ki bütün istatistikler çok farklı şekilde bizim lehimizedir ama en önemlisi bunu galibiyete çevirmek. İyi oynamak önemli ve iyi oynarken kazanmak daha güzel. Kötü oynayıp kazanan takım Kasımpaşa oldu. Onları tebrik ediyorum. Bu ligde kötü oynayıp kazanmak, iyi oynayıp kaybetmekten daha önemli. Takımın arzusu olmasa, pozisyona girmese kendimi suçlayacağım ama ben takıma çok şey veriyorum. Bunu sahaya da yansıtıyoruz. Sadece tabelayı değiştirecek vuruşu iyi yapamayışımızdan kaynaklı mağlubiyetler yaşıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ