Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Vodafone Arena'da yağmur suyu taraftarları zor durumda bıraktı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, 2012-2013 sezonu sonunda İnönü Stadı'na veda etmiş ve tam 3 sezon evinden uzakta maçları oynamıştı. Siyah-Beyazlılar bu zaman zarfında 6 farklı statta ev sahibi olarak adeta göçebe hayatı yaşamıştı.

        Beşiktaş yapımı sona eren Vodafone Arena'ya geçtiğimiz sezon Bursaspor maçıyla kavuşmuş ve şampiyonluk yolunda taraftarın desteğini sonuna kadar almıştı. Ligde Vodafone Arena'da oynanan 8 maçta sadece 1 beraberlik alan Siyah-Beyazlılar yoluna emin adımlarla devam ediyor.

        Ancak yaz aylarının sona ermesinin ve kötü hava şartlarının başlamsının ardından Siyah-Beyazlı taraftarların Vodafone Arena'da bazı sıkıntıları ortaya çıktı. Kuzey tribününün 408. bloğun bir bölümü 409,410 ve 411. bloklarının ön kısımlarının maç günü ya da maçtan bir kaç gün önce yağan yağmur yüzünden sular altında kaldığı öğrenildi. Bu mağduriyetin ise Kuzey üst tribününde suyun dışarı atılması için gider borusunun olmamasından kaynaklandığı öngörülüyor. Bu sezon oynanan Galatasaray, Dinamo Kiev ve Trabzonspor maçlarında taraftarlar, yağmur suyu yüzünden mağdur olmuş durumda. Ön bölümde bulunan taraftarların, yağmur suyu sebebiyle çoğu tezahürata eşlik bile edemediği öğrenildi.

        Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev maçından önce de aynı senaryo ile karşılaşan taraftarların imdadına stat görevlileri yetişmiş ve maçın başlamasına kısa bir süre kala bölgedeki suyu temizlemişti. Ancak son oynanan Trabzonspor maçında aynı mağduriyet bir kez daha ortaya çıktı. Maçtan 1 gün önce ve maç günü yağan yağmur suyu, tribünün ön kısmına doluştu.

        Maça 1 saat önce giren taraftar, neredeyse 2.5 saat ayakları suyun içinde kaldı. Takımlarına her zaman destek veren taraftarlar bu mağduriyetin bir an evvel yönetim tarafından çözülmesini bekliyor.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ