Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray, Mehmet Ekici'nin peşinde - Trabzonspor Haberleri
        1

        Bordo-Mavililer’in sezon sonu masaya oturmayı planladığı ve 3 yıllık yeni sözleşme önerdiği 26 yaşındaki orta sahaya Cimbom’un da teklif yaptığı ortaya çıktı.

        2

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Mehmet Ekici’nin menajerini arayıp İstanbul’a davet ettiği öğrenildi.

        3

        Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde gelecek yılların ‘kadro planlamasını’ yapan Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici’yle geçtiğimiz günlerde masaya oturmuştu.

        4

        26 yaşındaki futbolcuyu, uzun süre daha Bordo-Mavili çatı altında tutmayı hedefleyen başkan Usta, Ekici’ye 3 yıllık yeni sözleşme önermişti.

        5

        Usta’nın, Fırtına’dan yıllık 1 milyon 400 bin Euro kazanan tecrübeli orta sahaya sabit kur üzerinden 1 milyon 700 bin Euro’luk yeni kontrat sunduğu öğrenilirken, yönetimin bu jesti karşısında oldukça mutlu olan ve nikah tazelemeye sıcak bakan Ekici’nin kafasını karıştıran başka tekliflerin de olduğu ortaya çıktı.

        6

        SÖZLEŞMEYE SELÇUK VE TOLGA TARİFESİ
        Bordo-Mavili forma altında sergilediği performansla İstanbul devlerinin gündemine giren Mehmet Ekici’yle Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de ilgilendiği ifade edildi.

        7

        Üç takım arasında en ciddi teklifi Cimbom’un yaptığı ifade edilirken, G.Saray Başkanı Dursun Özbek’in kısa süre önce yıldız oyuncunun menajerini arayarak İstanbul’a davet ettiği bildirildi.

        8

        Ancak ‘önceliği’ Trabzon’a veren Mehmet’in bu duruma karşı çıktığı belirtildi. Özbek’in ise Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi çok istediği Ekici’ye Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci’nin G.Saray’dan aldığı yıllık kazanç üzerinden teklif yaptığı öğrenildi.

        9

        TRABZON'DA KALIRSA SÖZLEŞME AKYAZI'DA
        Her ne kadar üç büyük kulüp oyuncuyla ilgilense de Mehmet’i kadroda tutmaya çok kararlı olan başkan Muharrem Usta’nın bu hafta içerisinde tecrübeli futbolcuyla tekrar masaya oturacağı öğrenildi.

        10

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın da kesinlikle bırakılmamasını istediği Ekici eğer Bordo-Mavili kulüpte kalırsa imza töreni yeni statta olacak.

        11

        Yönetim, görkemli bir organizasyon planlarken; yıldız orta saha, Akyazı Stadı’nda imza atan ilk futbolcu olarak Trabzonspor tarihe geçecek.

        HABERTÜRK SPOR ÖZEL HABER / HALUK AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ