Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray'da kadro dışı kaldığı iddaa edilen Selçuk İnan açıklamalarda bulundu - Trabzonspor Haberleri

        Fenerbahçe maçının ikinci yarısında oyuna alınmadığı için yedek kulübesinde tepki gösteren ve Ayhan Akman ile soyunma odasına giderken de tartışan Selçuk İnan, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana katılmamıştı.

        Yönetimin cep telefonu mesajıyla belirttiği bu gelişme sonrası Selçuk İnan'ın kadro dışı kalacağı söylentileri ortaya çıktı. Sportif A.Ş yetkilileri ile başkan Özbek'in sahibi olduğu Gayrettepe'deki otelde bir araya gelen Galatasaray kaptanı, toplantı sonrası özel açıklamalar yaptı.

        Selçuk, "Şu an kadro dışı kalma söz konusu değil, Fenerbahçe maçında verdiğim tepki tamamen oyuna girme isteğimle alakalıydı, Ayhan Akman takımda en iyi anlaştığım isimlerden biri. Ayhan hoca da maçın heyecanı ile sinirlendi, ben de oyuna giremediğim için hırsımdan öyle bir tepki verdim. Başkan ile de bir toplantı yapacağız ve gerekenleri konuşacağız" dedi.

        Galatasaray'a hizmet etmekten daima gurur duyduğunu belirten Selçuk, "Ben Galatasaray kaptanıyım. Bu formayı taşımaktan hep gurur duydum ve daima dil durdum. Galatasaray'da olduğum sürece de bu duruşum devam edecek" diye konuştu.

        Galatasaray'da gözler şimdi başkan Dursun Özbek ile Selçuk İnan'ın yapacağı toplantıya çevrildi.

        (NTVSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ