Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 2 gole imza atıp Cimbom’u yıkan Van Persie, maç sonunda “Fenerbahçe’deki kariyerimin en özel anı” dedi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe, El-Clasico’nun bozulmasına izin vermedi, ezeli rakibi Galatasaray’ı yine Kadıköy’den eli boş gönderdi.

        2

        Elbetteki her derbi galibiyeti camiaya büyük moral ve hava katar ama bu sefer goller de bir dünya yıldızından, üstelik bir türlü taraftarın istediği patlamayı yapamayan Robin van Persie’den gelince keyifler ikiye katlandı.

        3

        Yaklaşık 2 aydır düzenli bir çalışma ritmi yakalayan, Advocaat ile iyi bir iletişim kuran, neredeyse hiçbir antrenmanı kaçırmayan ve son 1 aydır da oynadığı her maç performansının üzerine koyan Uçan Hollandalı, Galatasaray maçından önce derbi sohbetleri esnasında arkadaşlarına “Derbiye damga vuracağım” demişti.

        4

        Moral olarak çok iyi durumda olan ve kendisine sürekli anlatılan “Gerçek Fenerbahçeli olma” hedefiyle hırs yapan Robin van Persie derbide önce “Kendine has” bir golle perdeyi açtı, ardından usta işi penaltıyla skoru belirledi.

        5

        Yıldız golcü maç sonunda ise görüşlerini HABERTÜRK ile paylaştı.

        6

        ‘GOL VURUŞUNDA BİRAZ ŞANSLIYDIM’
        Robin hafta boyunca gerçek Fenerbahçeli olmak için derbide gol atmasının ve galibiyet gerektiğinin kendisine anlatıldığını ifade ederken, “Bu açıkçası biraz büyük bir baskıydı.

        7

        Gördüğüm herkes bana bunları söylüyordu. Fakat bu baskıyı pozitife çevirmeyi bildim ve rüyam gerçek oldu” ifadelerini kullandı.

        8

        Gecenin inanılmaz olduğunu belirten Uçan Hollandalı, “Benim Fenerbahçe kariyerimin en özel anıydı bu gece. Çok büyük mutluluk yaşıyorum.

        9

        Takım arkadaşlarımızla harika bir iş çıkardık” dedi. Robin, “Kendine has gollerinden birini attın” yorumu üzerine ise, “Gerçekten zor bir pozisyondu.

        10

        Top yerden geliyordu ve kaleye yüzüm dönük değildi. Zor bir vuruş oldu fakat biz bu vuruş için ‘Şanslıydım’ diyelim” ifadelerini kullanarak mütevazılığı de elden bırakmadı.

        11

        UEFA: DERBİ KAHRAMANI RVP!
        G.Saray’ı attığı 2 golle yıkan Robin van Persie, UEFA’nın da gündemindeydi.

        12

        Avrupa Ligi’nin resmi Twitter hesabı, Hollandalı oyuncunun gol sevinçlerinin yer aldığı bir paylaşım yaparken “Derbi kahramanı! Robin van Persie, F.Bahçe’de bu sezon 9 lig maçında 6 gole ulaştı” ifadelerini kullandı.