Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Yuriy Vernydub: "Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız" - Futbol Haberleri

        Ukraynalı teknik adam, az da olsa gruptan çıkma şanslarının olduğunu belirterek, "Zorya'nın şansı yok diyorlar ama bu böyle değil. Küçük de olsa bir şansımız var. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Fenerbahçe çok iyi bir durumda. Belki başında çok iyi değillerdi ama çok hızlı bir tempo kazandılar. Zor bir karşılaşma olacaktır. Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız" dedi.

        Vernydub, sözlerine şöyle devam etti;

        "Fenerbahçe, Avrupa standartlarında bir takım. Volkan Demirel efsane bir isim. Sadece kulübünde değil ülke dışında da bilinen bir oyuncu. Defanslarındaki 19 numaralı oyuncunun (Şener Özbayraklı) ismine dilim dönmüyor ama çok başarılı bir oyuncu. Forvetleri çok başarılı. Van Persie çok formda. Efsane bir futbolcu. Diğer forvetlerinin ismini unuttum, o da çok başarılı. De Souza, Mehmet Topal'da çok iyi oyuncular. Kanatlarda da Volkan Şen çok iyi. Yani iyi bir takım. Bizde hazırlıklı, bunları bilerek geldik. Elimizden geleni yapmak için buradayız. Doğru bir taktik uygulayacağız. Fenerbahçe'ye sıkıntı çıkarmak istiyoruz."

        Ukraynalı oyuncu Dmytro Grechyshkin ise, Fenerbahçe'yle zor bir maç oynayacaklarını dile getirerek, "Gerçekten çok sıkı bir karşılaşma olacak. Hazır olarak çıkacağız maça. Umarım başarılı oluruz. Fenerbahçe form olarak zirvede. İlginç bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe'nin çok sıkı bir taraftarı var. Onların baskısını hissedeceğiz" ifadelerini kullandı.

        HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

        Bu arada Ukrayna temsilcisi Zorya, Fenerbahçe maçının son antrenmanını Ülker Stadı'nda yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ