Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi: "Gruptan çıkma şansımız..." - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Portekiz ekibi Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası basın mensuplarına konuştu.

        Çebi, "Galibiyet kadar önemli bir beraberlik. Galip olmayı isterdik. İkinci yarıda ilk devre dışında bir oyun oynadık. Bu da bizi ümitlendirdi. Benfica gibi bir takım karşısında 3-0 geri düşse de bunu toparlayan bir Beşiktaş var. İddiamızı devam ettirmek için bu beraberlik önemliydi. Benfica bizim rakiplerimizden biri. Arayı açamamış olması bizim için önemli. En çok sevindirici olan 3-0 geri dönmek oldu" dedi.

        Son hafta oynanacak maçlar hakkında da açıklamalarda bulunan Çebi, "Onlar berabere kalıp, biz de Dinamo Kiev'i yenersek çok keyifli bir sonuçla grubu bitirmiş oluruz" ifadelerini kullandı.

        Takımın 17 maçtır mağlup olmamasıyla ilgili olarak soruya Çebi, "Oldukça iyi bir şey. Beraberlikler, galibiyetler ve mağlup olmamak iyi. Yorgun bir fikstür de geçiriyoruz. 3 gün sonra Başakşehir, ardından Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçı olacak. Yorgun bir süreç geçireceğiz. Çocuklara güveniyoruz. Geriden gelip her şeyi halledebiliyorlar. Beşiktaş camiası rahatlıkla güvenebilir" yanıtını verdi.

        Çebi son olarak, ilk yarı bittiğinde ikinci yarı maçı çevirebileceklerini düşüp, düşünmediğiyle ilgili soruya, "Çok istedim. Hatta galibiyeti bile son 5 dakika içinde bekledim. Belki abartılı olabilir" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ