Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: "Başakşehir, Benfica gibi" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta Benfica maçı geride kaldı, gözler Başakşehir’le oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi. Tarihi gecede Portekiz

        ekibini 3-0 geriden gelip yakalayan Siyah- Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, bu kısa sürede öğrencilerini lig randevusuna hazırlamaya çalıştı.

        Takımından Benfica maçını unutmalarını isteyen deneyimli teknik adam, Başakşehir’i yenmelerini halinde Süper Lig’de ipleri ele alacaklarını ifade eden Güneş, rakip analizini ise tarihi geceyi hatırlatarak yaptı.

        Başakşehir’in zayıf ve güçlü yanlarını anlatırken, çarşamba gecesinden örnekler veren Şenol Güneş, Abdullah Avcı’nın takımı ile Benfica arasındaki benzerliklere dikkat çekti.

        ‘VİSCA’YA ÇOK DİKKAT EDİN’

        Tecrübeli hoca, Süper Lig liderinin büyük takımlara karşı ekstra motivasyonla oynadığını ve hem F.Bahçe’ye hem de G.Saray’ya kök söktürdüğünü söyledi.

        Başakşehir’in de tıpkı Kartal gibi pozitif futbolu benimsediğini ifade eden deneyimli teknik adam, “Bu maç da Benfica

        maçı gibi olacak çünkü Başakşehir de iyi kapanan ve hızlı atağa çıkabilen bir takım. Bunu belki de ligin en iyi yapabilen ekibi. Bu yüzden geriye dönüşlerde ağır kalmayın. Özellikle Visca’ya çok dikkat edin. Çok formda ve tehlikeli bir oyuncu. Eğer Başakşehir’in kanatlarını kilitlersek etkili oluruz. Savunmada da çok disiplinli oynuyorlar. Dikkat edin, F.Bahçe maçı öncesi kayıp istemiyorum” şeklinde konuştu.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ