Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim, Darıca Gençlerbirliği-Tarsus İdmanyurdu maçında - Futbol Haberleri

        Kocaeli'ye gelen Terim, Darıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk'le görüşerek, kulüp ve tesisler hakkında bilgi aldı.

        Karşılaşmanın devre arasında gazetecilere açıklamada bulunan Terim, bundan sonra TFF 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig maçlarını izlemeye daha sık gideceğini söyledi.

        Bu nedenle Darıca'ya geldiğini, yarın da başka maça gideceğini ifade eden Fatih Terim, Darıca Gençlerbirliği'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmasını değerlendirdi.

        Deneyimli teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası'nın statüsünün güzel olduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin kupası, dolayısıyla 2. Lig, 3. Lig, TFF 1. Lig, Süper Lig ve amatör ligi kapsayan bir kupa, o yüzden gayet zevkli geçiyor." diye konuştu.

        "BEŞİKTAŞ MAÇINDAN PUAN YA DA PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ"

        Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında salı günü sahalarında Beşiktaş ile karşılaşacak Darıca Gençlerbirliği'nde kulüp başkanı Mustafa Öztürk ise siyah-beyazlı ekipten puan veya puanlar almak istediklerini belirtti.

        Tarsus İdmanyurdu maçını kazanmalarının kendileri için moral olduğunu ve Fatih Terim'in maçlarını izlemesinin kendilerini mutlu ettiğini ettiğini belirten Öztürk, "Hedefimiz Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak. Beşiktaş, Türkiye'nin güzide takımların birisi. Elimizden geldiği kadar Beşiktaş maçında kendimizi göstermeye çalışacağız. Beşiktaş maçından en kötü ihtimalle beraberlik ya da galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz. Takımın morali iyi." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ