Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'yı yakan Cevdet Kömürcüoğlu yandı! - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTURK SPOR | VOLKAN KÖSE

        Kasımpaşa’nın Akhisar Belediye’ye 1-0 yenildiği maçta, skandal bir kararla Paşa’nın yüzde yüz bir golünü geçerli saymayan orta hakem Tolga Özkalfa ve yardımcısı Cevdet Kömürcüoğlu’nu ağır cezalar bekliyor... Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK), Özkalfa’ya en az 4 hafta Süper Lig’de maç vermeyeceği öğrenildi. Manisalı olmasına rağmen Manisa ekibi Akhisar’ın maçına atanan ve Özkalfa’yı yanlış yönlendirerek Paşa’nın golünün iptal edilmesine sebep olan kıdemsiz yardımcı hakem Cevdet Kömürcüoğlu’nun ise sezon sonuna kadar Süper Lig’de görev alamayacağı ve sezon sonu da bir alt klasmana düşürüleceği belirtildi.

        HAKEMİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİ

        Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Akhisar Belediye-Kasımpaşa maçında 80. dakikada Koita’nın attığı nizami gol, Cevdet Kömürcüoğlu ile Tolga Özkalfa iş birliğiyle iptal edilmiş, Paşa hakemler yüzünden yenilmişti. İkili, önce golü birlikte verirken, santraya doğru koşan Kömürcüoğlu, bir anda durup ofsayt bayrağını kaldırarak buz gibi golü iptal ettirmişti.

        ÖKSÜZ: LİG, BU REZİL HAKEMLERLE YÜRÜTÜLÜYOR

        Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Akhisar maçında net golü vermeyen hakemlere sert tepki gösterdi.

        Öksüz, “Hakemleri anlamak mümkün değil. Önce golü veriyorsun, sonra bir anda geri dönüp iptal ediyorsun. Bu pozisyonu nasıl izah edebilirler merak ediyorum. İnanılmaz hatalar yapıyorlar. Endişeliyim. Lig maalesef bu rezil hakemlerle yürütülüyor. Bu hakemlerle lig nasıl bitecek? Demek ki birileri, birilerini kolluyor. Ben art niyetli hakemleri Allah’a havale ediyorum. Bu lig ancak böyle kör topal gider” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ