Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Eder'in peşinde - Beşiktaş Haberleri
        1

        Fransa Ligi’nde bu akşam 3 maç var. Başkan Orman’ın en güçlü ihtimal olarak Lille-Caen karşılaşmasını takip etmesi ve Lille’in forveti Eder’i mercek altına alması bekleniyor.

        2

        Diğer aday, Dijon’un golcüsü Diony

        3

        Mario Gomez’in ayrılmasının ardından Vincent Aboubakar hamlesi ile forvet hattını dolduran Beşiktaş’ta; Kamerunlu oyuncudan beklenen verimin alınamaması yeni arayışları da beraberinde getirdi...

        4

        Aboubakar her ne kadar Şampiyonlar Lig’nde kiritk 3 gol atmış olsa da Süper Lig’de 2 sayı da kalması ve kaçırdığı gollerle gelecek adına güven vermemesi bir de bunu üzerine ocak ve şubat ayları arasındaki Afrika Kupası’na gidecek olması Siyah-Beyazlılar’da yeni golcü transferinin yüksek sesle söylenmesine sebep oldu.

        5

        Bu olumsuzluklar nedeniyle başkan Fikret Orman, bugün Fransa’ya uçacak ve akşam Fransa Ligi’nde oynanacak 3 maçtan birini takip edecek.

        6

        Q7’NİN MİLLİ TAKIM’DAN ARKADAŞI
        Orman’ın bu akşamki Lorient- Lens, Lille Caen ve Dijon- Monaco maçlarından birini izleyeceği öğrenilirken başkanın Lille’de forma giyen Portekizli golcü Eder’i takip edecek olma ihtimali ön plana çıktı.

        7

        Ricardo Quaresma’nın milli takımdan arkadaşı olan ve Avrupa Şampiyonası’nda uzatma dakikalarında Fransa’ya attığı golle kupayı getiren Eder’i canlı izleyip 28 yaşındaki oyuncu hakkında son kararını vermesi beklenen Orman’a menajerler Dijon’da oynayan ve çıkışta olan Lois Diony’i de önerdi.

        8

        Bu sezon Lille formasıyla ligde 14 maça çıkan Eder’in 2 golü bulunuyor.

        HABERTÜRK SPOR / MERİÇ MÜLDÜR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ