Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Ümit Özat: "Çocuklarla gurur duyuyorum" - Futbol Haberleri

        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, maçın ardından şunları söyledi:

        "86'dan sonra maçın gerisini konuşmanın anlamı yok. Maçın yıldızı Volkan. Diğer taraftan bakınca, kaçırana değil, atana veriyorlar puanı. Çocuklarla gurur duyuyorum. Böyle mücadele etsinler, yenilsinler önemli değil. Burada son dönemde en iyi oynayan takım olduk. Korkaklar gibi sinerek oynamasınlar. Böyle oynasınlar. Kazanan haklıdır, ne derseniz deyin. Hocalar, en az 1-2 transfere karışmalı. Transferi kulüpler yapmalı. Her gelen hoca 10 transfer yapacak, buna altın madeni olsa dayanmaz. Bu kulübün bir oyuncu izleme ekibi var. Eğer, mümkünse 1 santrafor talep ettim, olursa olacak. 1-2 tane takviye yapabilirsek yaparız, yoksa kadromdan memnunum."

        BASIN TOPLANTISI

        Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özat, çok fazla pozisyona girdiklerini belirterek, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ifade etti.

        Kazanan takımın her zaman haklı olduğunu kaydeden Özat, "İyi oynayan değil, girdiği pozisyonları değerlendiren 3 puanı alıyor. Çok iyi mücadele ettik, müthiş oynadık, oyunun her alanında sahayı domine ettik. Gol arayan takım bizdik ama 1-2 ufak hatada bizi cezalandırdılar. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

        Fenerbahçe'de maçın yıldızının kaleci Volkan Demirel olduğunu aktaran Özat, "Dünyada 1-2 oyuncu dışında futbolcu farkı yoktur. Forma farkı vardır. Tek üzüldüğüm nokta 1-0 bitsin, maç neden 3-0? Maçın kopma noktalarında daha ciddi olmalıydık. Burada oynamak daha kolay. Kaybetmek kolay, kazanmak olay. Oyuncularıma bunu anlatıyorum. Buraya geleli kısa bir süre oldu. Kulüp imkanları el verirse, 1-2 takviyeyle her türlü dizilişi oynayabilen bir Gençlerbirliği oluşturmaya çalışıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ