Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray ve Fenerbahçe, Trabzonspor'un orta sahası Mehmet Ekici transferi için birbirine girdi - Trabzonspor Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Süper Lig’de ilk yarının bitimiyle birlikte transfer savaşları da başlarken Trabzonspor’la sözleşme uzatmayı kabul etmeyen Mehmet Ekici’nin nereye gideceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

        2

        26 yaşındaki oyuncunun durumunu uzun süredir takip eden G.Saray, Fırtına’nın 1.8 milyon Euro’luk önerisini reddeden Ekici’ye yıllık 2 milyon Euro teklif edip olumlu yanıt aldı.

        3

        Yıldız ismi, 31 yaşındaki Selçuk İnan’ın yerine monte etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar, yapılan prensip anlaşmasını ön protokole döküp işini garantiye almak istese de Trabzon cephesinden gelen son hamle her şeyin rengini değiştirdi.

        4

        KANARYA SICAK BAKIYOR
        Aslan’ın kendileri ile görüşmeden oyuncusuyla temasa geçmesinden rahatsız olan Bordo-Mavililer, sürpriz bir şekilde F.Bahçe’nin kapısını çaldı.

        5

        Sezon sonunda bedava gidecek olan Ekici’yi devre arası için Sarı-Lacivertliler’e öneren Trabzonlu kurmaylar, yetenekli orta sahaya karşılık olarak “Aatif’ı bonservisiyle, bir oyuncuyu da kiralık verin” teklifinde bulundu.

        6

        Orta alana takviye arayışı içerisinde olan F.Bahçeli yöneticiler, bu öneriye sıcak bakarken Aatif’ın, Trabzon’a gitmeye şimdilik yanaşmadığı belirtildi.