Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanya’nın Sport gazetesi, milli futbolcu Arda Turan için Çin ekibi Beijing Guoan’ın cazip bir teklif hazırladığını yazdı. - Futbol Haberleri
        1

        İspanya’nın Sport gazetesi, milli futbolcu Arda Turan için Çin ekibi Beijing Guoan’ın cazip bir teklif hazırladığını yazdı.

        2

        Arda’nın yakın arkadaşı Burak Yılmaz’ın da forma giydiği Beijing Guoan’ın Barcelona’ya 40 milyon Euro, milli futbolcuya ise 15 milyon Euro teklif ettiğini ileri sürdü.

        3

        Sport gazetesinin kapağında yer alan haberde, Arda ile ilgilenen tek takımın Beijing olmadığı ve Guangzhou Evergrande’nin de milli yıldıza teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

        4

        Geçtiğimiz günlerde İspanya’nın bir diğer önemli gazetesi El Mundo Deportivo, 29 yaşındaki yıldızın bu sezonki formu ile birlikte Çin ve Avrupa kulüpleri için cazip bir seçenek haline geldiğini yazmıştı.

        5

        Barcelona ile bu sezon 19 maça çıkan ve 11 gol, 7 asistlik performans sergileyen Arda Turan, Lionel Messi ve Luis Suarez’in ardından takımın en golcü 3. oyuncusu konumunda bulunuyor.

        6