Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Mehmet Ekici'den Trabzonspor'a tarihi rest! - Trabzonspor Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Ahmet Selim KUL

        Devre arasının tartışılan ismi olan Mehmet Ekici’nin transferi adeta arapsaçına dönmüş durumda...

        2

        Aatif Chahechoue’nun Trabzonspor’a gitmemesi sonucunda, Beşiktaş araya girerek Olcay Şahan’ı Trabzonspor’a 200 bin Euro gibi bir bedelle verirken bu transfere “Mehmet devre arasında başka takıma giderse 2 milyon Euro bedel ödenir” maddesi koydurdu.

        3

        KARTAL’LA GÖRÜŞMEDİ
        Bu maddeye karşı oldukça öfkelenen Mehmet Ekici, kendisine yapılan bu dayatma karşısında Fenerbahçe’ye verdiği sözü tutma konusunda adeta hırslandı.

        4

        Advocaat ve Şenol Güneş’in açıklamaları da Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe seçimini kuvvetlendirirken, Trabzonspor oyuncunun Beşiktaş’a gitmesi için baskı yapmaya başladı.

        5

        Son olarak oyuncuyu Bursaspor maçı öncesinde kadro dışı bırakan Trabzonspor yönetimi sezon sonuna kadar kadro dışı restini oyuncunun önüne koydu.

        6

        Bu duruma iyice öfkelenen Mehmet Ekici, "Beni kadro dışı da bıraksanız, Ofspor’a da kiralasanız Beşiktaş’a imza atmayacağım. Gerekirse sezon sonuna kadar bekler Fenerbahçe’ye imzalarım" çıkışını yaptı.

        7

        Öte yandan oyuncu veya menajeri şu ana kadar Beşiktaş ile herhangi bir görüşme gerçekleştirmedi.

        8

        KADRO DIŞI BIRAKILDI

        Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Ekici, kadro dışı bırakıldı.

        9

        Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mehmet Ekici, teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda, kendisi için oluşturulan yeni antrenman programı dahilinde bireysel çalışmalar gerçekleştirecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullandı.